Ons advies

Vakbekwaam, Veelzijdig en Meedenkend

Kleuradvies

Kleuren bepalen sfeer en uitstraling

Er zijn duizenden kleurnummers, en het worden er steeds meer. Die veelheid aan keuzemogelijkheden maakt het bepalen van de juiste kleurencombinatie niet makkelijker, terwijl niets zo sfeerbepalend is als kleur. Of u nu een sterke eigen mening heeft of juist zoekend bent naar de geschikte kleuren, wij denken graag mee. Wij kennen de modetrends, maar durven daarvan ook af te wijken waar uw pand daar om vraagt. Onze ervaring helpt ons om estetische en praktische ideeën aan te brengen, die soms tot een verrassend eindresultaat leiden.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om met ons te spreken over de inrichting van uw woning of de uitstraling van uw pand.

Materiaal en productkeuze

Materialen bepalen kwaliteit en duurzaamheid

Waar veel mensen voor kleuren vaak bepaalde ideeën hebben, is dit bij het kiezen voor geschikte materialen vaak minder het geval. Dat is ook niet erg, want als wij iets hebben geleerd is het wel dat niets zo veranderlijk en contextafhankelijk is als “de beste verf” en “de beste methode”. Wij zijn constant op zoek naar innovatieve oplossingen en leren daarover dagelijks iets nieuws. En eerlijk is eerlijk, wij zijn al vaak tot voortschrijdende inzichten gekomen. Doordat wij continu in contact staan met de verschillende leveranciers en aannemers en luisteren naar feedback van onze klanten, brengen wij kennis en expertise die zorgen voor een duurzame materiaalkeuze.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om met ons te spreken over het bepalen van de juiste materialen, verfsystemen en methoden.